divendres, 25 de març de 2011

Coliseum RA


Fa unes setmanes que estem treballant temes d'història com a treball de recerca. El que més ens està agradant són els romans. Hem pogut veure alguns dels edicificis que hi ha repartits pel món i que van construir els romans en 3D i en Realitat Augmentada.
El programa què hem fet servir és Google Sketchup combinat amb AR Media, i ens permet veure l'edifici des de diferents angles i moure'l com vulguem.

A més, des de Google Sketchup us podeu baixar diferents models 3D de temes diversos: el cos humà, animals, plantes... I també podeu crear els vostres models per compartir-los..

10 comentaris:

 1. Com podeu veure amb aquesta targeta esta formada per tres dimension, per això ajuda a aprende i a explica com sera el coliseum i si llirem ho podem observa molt millor.

  Celia V.

  ResponElimina
 2. jo lo que e vist es per tot el alreredor un muralla amb moltes portes,per dintre nia com uns sellents inclinats.I al mig veig com un camp que suposo que sera un camp de lluita.
  Maria N.

  ResponElimina
 3. La realitat augmentada serveix per poder veure cualsevol objecte en 3D com per exemple el coliseum, amb la tarja es pot girar la imatge i es pot veure millor la imatge.


  MARTA M

  ResponElimina
 4. Per ensenyar les parts del coliseum i per veure com es el coliseum
  Patricia I

  ResponElimina
 5. amb la tarja,pots veure el coliseum amb tres dimencions.Si llires la tarja tambe llira el coliseum.
  Naroa M.

  ResponElimina
 6. per veure-hi, compendre, explicar i expresar-se millor el que era abans adames es veu en 3d i ho pots girar.
  Anna.C.

  ResponElimina
 7. per veure i comprende millor el que era i t'hi pots imaginar com si estiguesis allà i com ho pot girar ho pots comprende molt,molt bé.

  Irene.C.

  ResponElimina
 8. Serveix per veure el coliseum o qualsevol altre cosa en 3D i poder girar-ho i veure'l millor per apendre més coses.

  Roser J

  ResponElimina
 9. Serveix per veure les coses millor en 3D, per apendre més coses, per saber coses noves
  Eva S

  ResponElimina
 10. La realitat aumentada es per veure amb una targeta cuansevol cosa amb 3D, tu apuntes amb la camera web apuntas la targeta i ho veus a l'ordinador

  Guillem.S.

  ResponElimina