dijous, 27 d’octubre del 2011

Els nens i nenes de sisè de l'Ateneu anem de colònies

Els dies 19, 20 i 21 d'octubre els nens i nenes de 6è de primària vam anar de colònies a La Granja de Santa Maria de Palautordera (Vallès Oriental).


Aquest any hem anat de colònies a la Granja, a Santa Maria de Palautordera. Eren unes colònies en anglès. Vam marxar el dia 19 d'octubre al matí.
Ens vam instal·lar a les habitacions, vam posar les coses al seu lloc, vam tenir una estona lliure. Al cap d'una estona, vam dinar llenties i... Què bones! Després vam jugar i vam fer algunes activitats amb les monitores, la Rachel,la Caroline i l'Irene. Aquestes activitats consistien en preparar la festa de la segona nit, la festa de Halloween. Vam anar a un camp de bàsquet i vam berenar un entrepà de Nocilla. Estava molt bo! Vam anar a jugar i després a sopar. Al cap d'una estona vam anar a un laberint que a molta gent li feia por... Després vam anar a "dormir", millor dit a xerrar molt.
Al matí, mmmmm.... Quina mandreta! Però un bon esmorzar alegra i anima a tothom! Vam jugar, vam fer molts tallers..... I a dinar! A la tarda, vam tenir una estona lliure i després vam anar a fer altres activitats. Vam berenar una poma, què era boníssima. Vam jugar i vam fer més activitats i vam anar a sopar, el sopar de Halloween. Abans, però ens vam dutxar i ens vam arreglar per la disco. Jo crec ens van fer mongeta tendra perquè, com estàvem a les fosques, no les véiem. Després vam anar a ballar a la disco, que va ser molt curta.
Al matí següent recollir, vam fer algunes activitats i vam marxar. Vam marxar el dia 21. Quina pena...
I de tot això ja fa gairebé una setmana.


Paula C.

1 comentari:

  1. El que més em va agradar de les colònies van ser les activitats següents:
    -Quan vam fer el pastís de la party.
    -La del laberint al bosc, encara que em vaig xocar amb dos arbres.
    -Quan vam entrar al bosc, aquell màgic, que vam veure la castanyera, deia que la bruixa l'havia dit que tenia el dies contats pel halloween.També vam veure els set arbres de les set bruixes.
    -Quant ens vam tirar pel tobogan aquell tan llarg, a mi em donava molta vergonya així que la Rachel es va tirar amb mi i va ser molt divertit.
    Em va agradar molt la monitora que em va tocar la Rachel però estic millor a casa amb els meus pares i amb els meus amics i amigues.
    Van ser molt divertides i m'han agradat molt.

    Maria


    El que més em va agradar va ser la nit de Halloween. Ens van pintar la cara, després quan ens van pintar la cara, vam anar a sopar.Ens van posar una capa i van sopar i de primer plat verdura, de segon plat carn després de postres iogur begut amb xuxes a dins, a mi em van tocar lacasitos i un cuc de gominola. Després vam anar a la discoteca, un grup va ballar una cançó, altres no volien ballar, pero després es van animar. Ens van cansar molt i després les professores es van animar a ballar.

    Patricia

    Vam anar pel bosc, per molts camins, per unes teranyines, pel castell màgic, per molts llocs més .

    Ens vam tirar per un tobogà que i havíem d'agafar una pilota, però no era fàcil agafar-la, estava tot ple d'aigua, i la pilota estava ple d'aigua. Ens ho vam passar molt bé, espero que passi alguna vegada un altre cop.

    David

    ResponElimina