dimarts, 22 de febrer de 2011

Salutació des de la Terra Alta

Hol@ gent de les escoles @migues. Som els xiquets i les xiquetes de l'escola Puig Cavaller de Gandesa, a la Terra Alta. Coneixeu la nostra comarca?


Estem molt contents de poder col·laborar amb altres alumnes de diferents llocs del món. Per això ens agradaria conèixer les vostres adreces de correu electrònic, fer connexions a través de video-conferència i, en general, treballar junts i compartir coneixements i experiències.

Ben aviat començarem a penjar les diferents activitats que fem a la nostra escola. Ens "veiem" per la xarxa...

20 comentaris:

 1. Hola a tots i a totes!
  Nosaltres coneixem una mica la vostra comarca des que la vam estudiar a 4t, però no hi hem estat mai.
  La nostra comarca és el Baix Llobregat i ens agradaria poder compartir informació de la vostra i la nostra comarca (ho podem fer per mail si voleu: ateneu.cinque@gmail.com)
  També ens encantaria fer amb vosaltres una videoconferència per a coneixer-nos una mica. Què us sembla?

  Alumnes de cinquè de l'Ateneu de Sant Joan Despí.

  ResponElimina
 2. Miguel Ángel Ceforo,de 5éB,Colegi Botànic Calduch.

  Bon dia,com esteu?soc de Vila-Real,i a mi i a la meua classe ens agradaria que ferem una videoconferència amb vosaltres,per a coneixer-nos millor,us estarem esperant,adéu.

  ResponElimina
 3. Hola, jo he estat al parc nacional dels Ports amb el meu pare i la veritat es que amb va agradar bastatnt per la varietat de plantes tan boniques que ni han. També amb va agradar que cada 40 metres aproximadament hi habien uns petits llacs i com era estiu tiravem pedres gegant que esquitxaven bastant. Amb va agradar bastant.Aquí al Baix Llobregat també hi tenim festes tradicionals com els tres tombs.

  Berta C.

  ResponElimina
 4. Em vist les fotos que ens heu enviat. Ens a agradat molt.
  Les festes.
  Olga.F

  ResponElimina
 5. hola a tots i a totes!
  Nosaltres tambe coneixem una mica la vostra comarca pero yo he estat mai.
  M'agrada molt les fotos que ens heu enviat, nosaltres no tenim el ball de la jota pero temim els tres toms que pasen molts caballs i es molt bonic
  bueno em tinc que anar adeuuu!!!

  un petó de la Paula muaaa

  ResponElimina
 6. Hola a tots i a totes!
  Alguns nens de la nostra classe em estat a Gandesa, però els que no han estat, ja hem vist que és molt bonic.
  Em sembla molt bona idea comunicarnos per video comferència, i quan ja ens coneguem més, ens podriem comunicar per cartes.
  Bueno fins aviat adeuu!!:)

  Un petó de la carlaa!

  ResponElimina
 7. hola cinque em vist les fotos que aveu enviat dels valls de gandesa son molt boniques jo e estat a la fontcalda i me banyat a uns cuants estanys tambe em va agradar molt fer escursions per la zona tambe vaig veure cabres monteses eren molt boniques.

  ResponElimina
 8. Hem vist les fotos de la vostra comarca.És molt bonica,jo no he nat mai però crec que quant vagi m'agradarà molt.Perquè el Vall de Jota es diu així?
  Aqui la festa nacional que tenim (a Sant Joan Despí)és la dels gegants,també tenim els tres toms que són tres voltes amb cavalls i ponis.Tot aixó és molt bonic,espero poder anar algun dia a la vostra comarca.

  ResponElimina
 9. Rubén Ochando Santos, de 5éB, Colegi Botànic Calduch.25 de febrer de 2011 a les 17:40

  Hola m'agradaria fer una altra vidiconferencia amb vosaltres per ablar i aprendre coses. I jo Volia preguntarvos: Els de l'Ateneu com esteu

  ResponElimina
 10. hola,com esteu?Em dic nerea duque de 5b i soc de Vila-real del colegi Botànic Calduch,m'agradaria vorevos i parlar amb vosaltres amb una videoconferència,parlar del nostres treballs i de les nostres notes,adéu.

  ResponElimina
 11. Albert Roca Albiol,de 5éB,Col.legi Botànic Calduch.

  Hola estic molt content per fer aquest comentari . Sóc de Vila-real la meua comarca es diu Plana Baixa i m'agradaria estar en contacte amb vosaltres per mig d'una videoconferència,adéu.

  ResponElimina
 12. Albert Roca Albiol,5éB,Col.legi Botànic Calduch.

  Hola, jo estic molt content de fer aquest comentari. Sóc de Vila-real i vivim a la Plana Baixa. A la meua classe i a mi ens agradaria fer una videoconferència amb vosaltres vos esperem,adéu.

  ResponElimina
 13. Marina Sanchez Quesada,de 5éB,Col·legi Botànic Calduch.
  Hola em dic Marina sóc de vila-real.M'alegraria molt de fer una videoconferéncia en vosaltres.
  Bueno xics adéu ja ens coneixerem a la videoconferéncia, adéu.

  ResponElimina
 14. Hola xics i xicas. Sóc de Vila-real de l'escola Botànic Calduch tenim ganes meva classe de fer una vidioconferencia. Bé ...... He de marxar adeu

  ResponElimina
 15. Cristina Albella Gallego,de 5éB,Col.legi Botànic Calduch.

  Hola amics de Terra Alta,em diuen Cristina i sóc d'una escola de Vila-real.M'agradaria parlar amb vosaltres i fer treballs per coneixer-nos millor,per mitjà d'una videoconferència.Quan ho proveu vos agradarà.Adéu

  ResponElimina
 16. Isam Khali, de 5é B, col.legi Botànic Calduch, Vila.real.

  Hola sóc un alumne del col.legi Botànic Calduch d'una escola que esta en Vila-real.M'agradaria coneixer-vos millor per una videoconfèrencia.Adèu.Un salut.

  ResponElimina
 17. Rubén Ochando, de 5éB,escola Botànic Calduch, Vila-real.

  Hola buenos dias soy del colegio botanic calduch me gustaria que vinierais a nuestra escuela. Adeu

  ResponElimina
 18. Hola sóc Elena de Vila-real estic encantadissima de coneixervos m'agradaria coneixervos millor adeu

  ResponElimina
 19. ola bon dia a tothom

  jo soc una de les alumnes de la foto i us vull dir a totos que vinguesiu a gandesa es un dels pobles mes bonic de catalunya i mes tranquil bueno adeu vaig a sopar

  us invitem a venir!!!!!

  veniu!!

  ResponElimina
 20. Hola sóc un alumne de 5b del col·legi Botànic Clduch en Vila-real i m'agradaria coneixer-vos millor d'alguna manera.

  ResponElimina